Rođen sam 1990.godine u Beogradu gde i danas živim. Počeo sam da stvaram sa nepunih 19 godina, a do sada sam objavio dve knjige - zbirku poezije pod nazivom ''Jednolična istina'', i roman ''Reformator'', koji je ušao u izbor za NIN-ovu nagradu 2014. godine. Pored toga, napisao sam razne tekstove za mnoge sajtove, kataloge, brošure, radio džinglove…

Za advertajzing (kao i kopirajting) sam se zainteresovao pre par godina, a nesebično sam počeo da mu se dajem prošle godine. Ne smatram sebe za velikog stručnjaka, ali planiram sebi lepu budućnost i na tome uporno radim svakog dana.

Ubeđen sam da je nedisciplina najveći čovekov neprijatelj i da je ona razlog svakog ljudskog neuspeha. Jednog dana odlučio sam da promenim karakter svoje discipline. Bilo mi je dosta žaljenja sebe i kukanja na okolnosti. Tada sam se odlučio na jedan put.

Proveo sam 40 dana u beskućništvu, po ulicama glavnih gradova Evrope i šumama u brdima mnogih slatkih, malih gradića Italije. To je putovanje koje mi je pomoglo da shvatim neke stvari i naučilo me je da živim život u sreći. Uskoro će izaći i knjiga u kojoj ću vam sve prepričati. Mislim da je čovek izgrađen od akcije, a ne od ideje, na žalost.

Ja volim da radim, jer radim šta volim. Ništa mi nije dato, sam sam se izborio! Isto želim i drugima.