From Purpose
To Action

šestomesečna
mentorska saradnja

Mentorstvo: “From purpose to action”

Šta je mentorska saradnja “From purpose to action”? 

To je saradnja između mene, biznis mentora, i tebe, preduzetnika, koja ima za cilj da od tebe napravi boljeg preduzetnika koji vodi biznis sa više razumevanja i donosi argumentovanije i brže odluke, a od tvog biznisa uspešnije poslovanje, ono koje generiše više profita i stoji stabilno na svojim nogama.

Zašto preduzetnici plaćaju šestomesečnu saradnju sa mnom?

Zato što neće sami (jer je lakše sa nekim) ili ne umeju (preduzetnici često ne znaju da vode finansije, rade marketing, menadžment, i mnoge druge stvari koje osim core-a svog poslovanja treba da znaju da bi njihovo poslovanje bilo uspešno) da optimizuju, unapređuju i razvijaju sopstveni biznis, odnosno uspešno prolaze različite faze svog poslovanja.

KUPI MOJE ZNANJE!

U ovom video kursu ćeš dobiti sve znanje koje sam ja morao da steknem kako bih imao biznis koji konstantno prihoduje, biznis u kom sve savršeno fukncioniše, biznis koji je procenjen na 0.5 miliona eura, dok ja radim svega sat vremena nedeljno!

FROM PURPOSE TO ACTION

Ako želiš da započneš ili unaprediš svoj biznis, a ne želiš da budeš sam/a u tome, hajde da narednih 6 meseci radimo zajedno.

KURS O PREDUZETNIŠTVU

Kupovinom kursa dobijaš znanje koje će te dovesti od tačke "A", gde god ona bila, do tačke "B". Tačka "B" je uspešan i optimizovan biznis, koji konstantno pravi profit.

KONSULTACIJA 1 NA 1

Ukoliko imaš gorući problem koji ne umeš da rešiš, ili želiš na duže staze da radimo zajedno, hajde da zakažemo sesiju.

O meni

Bio sam dečak sa loptom, pa sam postao mladić sa perom, a onda i čovek sa pečatom. Ima snova koji se nisu ostvarili (profesionalna sportska karijera), ali i nekih koji jesu (nominacija za NIN-ovu nagradu 2014. za svoj prvi roman), dok želju da imam svoj privatni biznis i prepoznatljiv brend i dan danas živim (Ćao Šećeru).

Bilo je raznih lutanja i traženja (živeo sam kao beskućnik u Italiji u periodu od 40 dana), a onda je došla ludačka avantura (Camino de Santiago, najduža pešačka tura u Evropi 800km) i na kraju pronalaženje sebe i zaokruživanje svoj priče kroz projekte: www.stefanlalic.com i @nefilozofiraj. To su moj um i duša.

Rekao bih još mnogo stvari o sebi, kao na primer to da volim da kuvam, planinarim i igram asocijacije (iako nisam sjajan u tome), ipak, ono što radim mnogo bolje priča priču o meni no što sam ja rečima sposoban da je ispričam.

Iskustva klijenata

“Da, mogu navesti konkretan primer i kazati svetu kako sam podigla cene svojih usluga od kada radim sa tobom. Ali velika i znacajna istina je - podigla sam i nivo samopouzdanja, količinu znanja i umeća, broj kontakata u imeniku. Zato što inspirišeš i nadahnjuješ, zbog toga što ulažeš energiju i sve svoje kapacitete u ljude u koje verujes (a verujes u ljude, i to je tvoja velika snaga). Zato bih razvoj svog biznisa uvek poverila tebi.”
Bogdana
Little Miss Bo
“Prvo si mi spasao život (pomogao da donesem odluku vezanu za ne proširenje biznisa), nakon toga smo ciljali 4h rada dnevno što je nakon 15h u proseku zvučalo kao naučna fantazija (i da na dobrom smo putu da u tri meseca to i ostvarimo). Pomogao si mi da bolje shvatim sebe, šta je za mene važno u biznisu i kako da od istog napravim alat koji će mi pomoći da živim onako kako želim. Zovem za 11 meseci, kada ona suma o kojoj smo pričali bude na računu, a biće i malo više, a ja ću raditi mnogo manje, što nije ni malo loše. Hvala Stef, pravi si dasa.”
Danijel
Development Fittnes centar
“Struchnost + ljudskost (u najshirem i najdubljem smislu te rechi) su moji kriterijumi. Od njega ćete to sigurno dobiti a gratis vam dođe njegova energija koju ćete voleti. Kod njega odesh na konsultaciju i pored znanja i bezbroj a-h-a momenata, dobijesh podrshku pijatelja, porodicu i iskreno navijanje za tebe. Njegov kurs je blago – chastite sebe za Novu godinu...❤️”
Saška
Sashka Ognjanovic Ceramics